Relaties


Fysiotherapie

Topfysiotherapie Drunen, praktijk voor fysiotherapie.

Mijn naam is Kirsten Couwenberg en ik ben werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Topfysiotherapie Drunen.
Sinds een aantal jaar werk ik samen met Linus-Onderwijs en ondersteun ik, indien nodig, bij de motorische ontwikkeling van de kinderen op school.

Lees meer over fysiotherapie

Glinsterkind

Glinsterkind, praktijk voor kindercoaching

Mijn naam is Heidy Kerste, en ik ben kindercoach.Mijn roots liggen in het onderwijs. Ik heb 17 jaar met heel veel plezier lesgegeven en besloot uiteindelijk dat ik kinderen en hun ouders graag individueel wil ondersteunen. Ik ben daarom, na een opleiding tot kindercoach, mijn eigen bedrijf in kindercoaching begonnen.

Lees meer over Glinsterkind

Nieuwerwijs

Mijn naam is Femke Dane. Oprichter en eigenaar van Nieuwerwijs. Een organisatie waarbinnen ‘leven in deze tijd’ centraal staat. En dat is best een breed begrip. Leven in deze tijd is niet voor iedereen even gemakkelijk. Zowel kinderen als volwassenen lopen geregeld vast op school, thuis of in de werksituatie. Vaak komt de gevoeligheid van een persoon daarbij kijken. Het is belangrijk te weten hoe je daarmee om kunt gaan. Dan houd je de regie in eigen handen.

Lees meer over Nieuwerwijs

Energetische therapie

Mijn naam is Miranda. Ik ben energetisch therapeut en masseur.

Meer en meer kinderen worden overgevoelig voor het woord MOETEN. De huidige maatschappij maakt dat veel jongeren en kinderen het gevoel hebben dat er steeds meer van hen wordt geëist. Door social media, studie, druk van vrienden of werk. Dit leidt tot overbelasting, stress, burn-outs, en zelfs depressies komen de laatste jaren steeds meer en op steeds jongere leeftijd voor. Kinderen kunnen hierdoor last krijgen van slaapproblemen, faalangst, eetproblemen, onrust en in het uiterste geval zelfs (poging tot) zelfdoding.

Lees meer over energetische therapie

Vrolijk en Dapper

Fijn om kennis te mogen maken………

Hallo, ik ben Marga Pullens moeder van drie kinderen en de trotse eigenaresse van de gespecialiseerde kindercoachpraktijk Vrolijk en Dapper. Werken met kinderen is echt mijn passie.

Het individueel begeleiden van een kind heeft mijn voorkeur. Het biedt soms net dat stukje extra dat nodig is voor een kind. Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat een kind daardoor soms met kleine stapjes vooruit komt. En hoe klein het stapje ook is, het kan een groot verschil maken.

Lees meer over Vrolijk en Dapper

Kinder Coachpraktijk Oprins

Welkom bij Kinder Coachpraktijk Oprins! Mijn naam is Yvette. Ik ben dochter, moeder, tante, (harts)vriendin, kindercoach en nog veel meer!...en wie ben jij? Ik ben nieuwsgierig en benieuwd naar wie jij bent en naar je kind(eren).

Lees meer over Kinder Coachpraktijk Oprins

Valkenoog

Valkenoog is een organisatie die zich inzet voor de problematieken die te maken hebben met of voortkomen uit de hoogbegaafdheid. Hierbij hanteren we een systeemgerichte benadering en bieden we hulp op maat. Dat betekent dat, waar nodig, het gezin mee betrokken wordt bij de hulpverlening.

Lees meer over Valkenoog

Jeugd- en gezinsteam

In de folder kunt u gerichte informatie vinden. 

Lees meer over Jeugd- en gezinsteam

Kindercoachpraktijk Als ik later groot ben...

Mijn naam is Nicole van de Graaf en ik werk als kindercoach. Na jarenlang als HR Professional te hebben gewerkt volgde ik mijn hart en heb ik de opleiding tot Kindercoach gevolgd, met specialisme HSP. Inmiddels ben ik ook opgeleid tot Sta Sterk Training; een mooie aanvulling om kinderen zowel individueel als in groepsverband te kunnen begeleiden op het gebied van sociale veiligheid en weerbaarheid. Ieder kind is uniek. Ik doorzie snel de behoefte van een kind en speel daarop in. Op die manier ontstaat er ruimte voor groei en ontwikkeling.  

Ik houd van plezier maken en lachen en deze elementen mag je dan ook terug verwachten in mijn coachingsessies en trainingen. 

 

Lees meer over: Als ik later groot ben...